top of page

Как да осигуриш едно забавно и пълноценно лято на твоето дете?

Лятото почти дойде. А какво означава това? За всекиго нещо различно, разбира се.

За нас, възрастните, лятото носи седмица - две почивка, плаж, море и възможност да извадим летните дрехи. За децата от друга страна, лятото носи много повече. То е време за мечти, за игри, за забавление, за дълги дни, в които могат да правят каквото пожелаят. Тук обаче е изключително важно и съвсеееем леко да ги насочим в посока съчетаване на полезното с приятното. Именно затова в Рисувалница много се гордеем, че създадохме една уникална детска програма, която да направи лятото не само още по-забавно, но и полезно. В този блог пост ще отговорим на 10 важни въпроса за нея сред които защо я създадохме, за кого е подходяща и, разбира се, колко струва.

 


детска лятна програма

 

Как се казва програмата?

Програмата се казва „Рисувай и учи“.

 

За кого е подходяща програмата?

Програмата е подходяща за деца от 8 до 11 години, без значение дали имат предишен опит с рисуването или тепърва искат да изследват своята креативност в тази посока.

 

Какво представлява?

Първата реакция на твоето дете, когато чуе името „Рисувай и учи“ може да е „Ама аз не искам и лятото да уча!“. Спокойно! По време на тази програма то ще разбере, че ученето може и да е забавно. Питаш се защо? Защото ученето в Рисувалница няма да има нищо общо с ученето в училище. Всяка тема, която покриваме, ще бъде разгледана чрез рисуване. Така ще насърчим децата да развият своето въображение, визуална памет и креативност.


детска лятна програма

 

Кои са темите, които ще се разглеждат?

Ще разгледаме 12 теми, които ще са полезни за общата култура на децата. Астрономия, Изкуство, История, Механика, Музика, Фоклористика са само някои от тях. Останалите можеш да видиш на края на този блог.

 

Колко време продължава програмата?

Програмата ще продължи 12 седмици, като всяка седмица ще покриваме по една тема.

                                                                 

Колко време ще продължава всеки урок?

Всеки урок от програмата ще продължава 120 минути. Напълно достатъчно за покриване на темата, но не и толкова дълго, че детето да се измори и да се чувства като на училище. За нас е изключително важно малките ни посетители да се забавляват и да нямат търпение да дойдат отново.

 

Колко големи ще са групите?

Групата ще е с максимум 6 деца. Целта на това е да може да се обърне индивидуално внимание на всяко дете.

 

Къде ще се провежда програмата?

В нашето цветно студио на ул. Цар Самуил 48 в центъра на София. До него може да се стигне изключително лесно с градски транспорт, а наблизо има много заведения, от които вие, родителите, може да работите или просто да се насладите на малко време за себе си.детска лятна програма

 

Каква е цената?

Цената е 2 модерни кафета на час.

Твърде абстрактно? 400лв за 12 седмици

 

Как да запиша и моето дете?

Засега все още имаме свободни места. Можеш да запазиш място за твоето дете от тук, по телефона или на място в нашето студио. Ще се радваме да се запознаем с теб и с малкия художник преди старта на програмата.
 

 

И това е тя, нашата детска лятна програма, с която целим да направим лятото на твоето дете не само забавно и незабравимо, но и полезно. Разбира се, ако имаш нужда от повече информация, оставаме на разположение.


Весело лято!

Рисувалница

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Comments


bottom of page