top of page

Подаръчни Ваучери: Билет за Творческо Пътешествие


Има ли по-вълнуващ подарък от пътуване в света на изкуството? Подаръчните ваучери на "Рисувалница" са точно това - билет за уникално артистично пътешествие. Те предоставят възможност на получателя да поеме по път от цветове и форми, и да се върне от него със своята собствена, прекрасна картина.

 

Как да Закупите Подаръчен Ваучер?


Покупката на подаръчен ваучер е бърза и лесна, а при това помагате и за опазването на околната среда, защото ваучерите са изцяло електронни. Посетете нашата страница "Ваучер" и ще видите полето за избор на сума, следвано от няколко въпроса за Вас и получателя, както и Вашето лично пожелание по случай празника. След като направите плащането, ще получите фактура, а самият ваучер с празничен дизайн ще бъде изпратен до Вас само след няколко минути.

 

Как да Използвате Подаръчния Ваучер?

 

Използването на подаръчен ваучер за "Рисувалница" е изключително лесно и удобно. Получателят трябва да избере предпочитаното от него събитие от календара ни със събития. Независимо дали той е начинаещ или опитен художник, има нещо подходящо за него. От "Екшън рисуване" до "Тандемно рисуване", от "Моминско парти" до "Тиймбилдинг" - в "Рисувалница" има нещо за всеки вкус и предпочитание.

 

За да използва ваучера, получателят трябва да следва тези стъпки:

1. Да избере събитие от календара на нашия уебсайт.

2. Да избере опцията за плащане в брой.

3. Готово! Просто да предостави ваучера при посещението си.

 

С подаръчните ваучери на "Рисувалница" отваряте вратата към безкрайни възможности за изразителност и вдъхновение. Подарете на Вашите близки или на себе си дарбата на изкуството и се потопете в магията на творчеството.13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

ความคิดเห็น


bottom of page