top of page

Сговорна дружина, платното с боя покрива


Чувал ли си този израз? Ако не си, няма да сме изненадани – хрумна ни току-що. А защо е нужна цяла дружина (или поне двама), за да запълнят платното с боя? Сега ще разбереш.


Рисуването може да е много „интровертно преживяване“. Прекарване на часове пред платното с тънка четка, изпипвайки най-малките детайли. Потапяне в собствените мисли и себеизразяване върху платното. Загуба на представата за време. Има моменти, в които рисуваш точно за това. За да се разсееш от натовареното ежедневие и да си отделиш малко време сам с мислите си.


Има обаче и моменти, в които искаш да рисуваш, но искаш и да правиш нещо с приятели. Нещо тандемно. Затова и създадохме тандемното рисуване. Какво е то? Накратко, събитие за теб и твой любим човек или любими хора. Както е казал един известен мечок, колкото повече, толкова по-добре 😉. И не се притеснявай, ще си изкарате еднакво добре и резултатите ще са еднакво интересни, без значение дали за първи път хващате четка или си рисувате портрети вместо да си правите снимки.А какво ще правите по време на това събитие? Ще рисувате...но не само върху своето платно, но и върху платната на другите. На определено време твоята картина ще се озовава пред четката на човека, с който си дошъл, а неговата картина – пред твоята четка. Може би се питаш каква е целта на това? Веднага ти отговаряме! Целта е:


  • Да се забавлявате заедно – наистина заедно. Не докато всеки прави нещо отделно и самостоятелно.

  • Да създадете заедно нещо уникално, което няма да видите никъде другаде.

  • Да си тръгнете с две картини, всяка от които носи нещо от другия.

 

И да не забравим най-важното. Картината, с която започваш, не е твоя – тя ще претърпи много промени. Не забравяй, че вие сте сговорна дружина, целта на която е платната заедно с боя да покрива.Ако и ти искаш да опиташ нещо ново и забавно с любим човек, натисни тук 👇Послепис: Разбира се, че сипваме и по чаша вино 🥂


До скоро!

Рисувалница

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Comments


bottom of page