top of page
 • За кого е Рисувалница?
  Рисувалница е точно за теб! Без значение дали тепърва откриваш света на рисуването или си виртуоз с четката, тук ще откриеш подходящото събитие за теб.
 • Каква е цената на събитията в Рисувалница?
  Цената варира според събитието, на което избереш да дойдеш. 😊Цената за един човек Екшън рисуване е 50лв на човек/100лв за двама. Цената за "Рисуването е за двама" е 40лв на човек/80 лв за двама. Повече информация за събитията ще намериш на страница"Събития", а графика с часовете и дните на провеждане на страница "Календар".
 • Какво е Екшън Рисуване?
  Екшън рисуване е похват в рисуването, в който боята се разпръсква по платното вместо да се нанася внимателно. Събитието включва именно това, плюс забавление, изразителност, музика и много, много смях. Това е твоята лична антистрес терапия след дълъг ден. Ще размахваме смело четки под ритъма на музиката, а резултата със сигурност няма да е скучен.
 • Къде се намира Рисувалница?
  Очакваме те на улица ул. цар Самуил 48, София (в близост до Съдебната палата и бул. Александър Стамболийски).
 • Как мога да използвам подаръчен ваучер?
  Стъпки за използване на подаръчен ваучер: Посети страницата "Календар" на сайта ни. Харесай си час и дата за посещение. Добави в кошницата броя билети, които резервираш. Избери плащане в брой. Заповядай в деня и часа по избор на ул.Цар Самуил 48. Покажи ни ваучера на място (електронно или разпечатано). Готово! Това е😊. Очакваме те!
 • Предлагат ли се подаръчни ваучери в Рисувалница?
  Рисувалница предлага подаръчни ваучери, които могат да бъдат заредени с желаната от Вас сума и да се използват многократно до изчерпването й. При покупката на ваучер ще получите уникален код по имейл, който бива да ни бъде представено при провеждане.
 • В колко часа ще получи празнуващият ваучера?
  Ако изберете получаване на конкретна дата, то ваучерът ще се изпрати в часъа, в който е закупен на съответния ден. Например: Вие закупувате ваучерът в 15:00 на 1ви юли за Ваша приятелка и избирате дата на получаване 7ми юли. Тя ще получи ваучера на 7ми юли в 15:00ч на имейла посочен от Вас.
 • Как мога да участвам в игрите организирани от Рисувалница?
  Периодично Рисувалница организира игри с награди, условията за които ще бъдат публикуване допълнително. Участието в някои от игрите е обвързано с покупка.
 • Не сме отговорили на всички Ваши въпроси?
  Ако имате други въпроси, на които не сме успели да отговорим, можете да попълните нашия онлайн формуляр ТУК или да ни пишете на имейл risuvalnitsa@outlook.com.
bottom of page