top of page
Екшън рисуване

Екшън рисуване

Екшън рисуване е похват в рисуването, в който боята се разпръсква по платното вместо да се нанася внимателно. Събитието включва именно това, плюс забавление, изразителност, музика и много, много смях. Това е твоята лична антистрес терапия след дълъг ден. Ще размахваме смело четки под ритъма на музиката, а резултатът със сигурност няма да е скучен.

Какво можеш да очакваш на място?

Екшън рисуването продължава 1 час. Времето започва да тече с обличане на предпазното облекло, кратък инструктаж, в който ще научиш няколко основни техники на абстрактното рисуване, както и ще те запознаем с правилата на нашата Екшън зала, за да може ти и останалите присъстващи да се отпуснете и насладите максимално на това уникално по рода си събитие.

Залата разполага с 15 места, а всеки един, който е в нея, получава свое платно, върху което може да приложи показаните (или други) техники, за да създаде своя шедьовър на абстрактното изкуство. Целта на събитието е да се създаде картина, която да краси дома или офиса. В края на събитието можеш да вземеш своята картина веднага или да я оставиш да изсъхне при нас. Срокът за вземане на картината е 1 месец от датата на събитието.

Събитието е подходящо и за деца над 5 години.

Цената е 50 лв на човек.

Рисуването е за двама

Тандемно рисуване

Ела с любимия човек и превърни спокойната вечеря с чаша "муза" в състезание кой е по-артистичен. Картините ще са две, ще бъдат създадени от двама ви и резултатът със сигурност ще е забавен. Не се притеснявайте, ако не можете да рисувате, подготвили сме много помощни средства и няколко чаши вино 😉. 

Какво можеш да очакваш на място?

Тандемно рисуване. За двойки, за приятели, роднини. За всички, които имат нужда от една релаксираща и спокойна вечер. Събитието продължава 2 часа, като всеки от участниците получава свое платно, художестени материали и чаша вино по избор. Какво е уловката? Че на всеки 15 минути ще разменяме платната ви, докато не създадете 2 шедьовъра, съвкупност от въображението на двама ви. А ако групата ви е по-голяма от двама човека, картините ще се разменят по часовниковата стрелка.  

Не се притеснявайте, ако тепърва се впускате в приключението наречено рисуване. Имаме много помощни материали, които ще ви дават идеи, както и опитни художници, които ще ви помагат при нужда.

Цената е 40 лв на човек, 80 лв за двама.

Събитието е подходящо и за деца над 10 години, като чашата вино ще бъде заменена с натурален сок.

bottom of page